Klasični burger

Recept

Sastojci

Aberdeen Angus Burger
Salata Kristal
Rajčica
Hamby pecivo
Pommes frites
Sriracha burger dresing
Cole Slaw burger dresing

Sriracha umak (1kg):
7dkg majoneze
2dkg ljutog kečapa
5g senfa
5ml Sriracha ljutog umaka
2ml Tabasco ljutog umaka
1ml umaka Worchester

Coleslaw umak (1kg):
7dkg majoneze
1dkg cvjetnog meda
5g soli
10ml suncokretovog ulja
10ml jabučnog octa
10ml jabučnog soka

Priprema

Aberdeen Burgere stavite na roštilj.  Potrebno ih peći sve dok se kora koja se stvara na mesu prilikom pečenja prestane lijepiti za roštilj nakon čega ćete burgere moći nesmetano okrenuti. Kada ćete burgere moći jednostavno okrenuti (u prosjeku nakon dvije minute), okrenite ih i pecite još toliko s druge strane. Burgere maknite s roštilja i pustite ih da odstoje nekoliko minuta. Nakon toga, krenite sa slaganjem burgera. Na donji dio peciva stavljajte redom: malo Sriracha umaka, meso, Coleslaw umak, rajčicu, salatu, Sriracha umak i na kraju gornji dio žemlje. Poslužite uz pommes frites i uživajte u klasičnoj verziji burgera.