Irish Bacon & Cheddar burger

Recept

Sastojci

Irska panceta & cheddar burger
200 grama šampinjona rezanih na ploškice
1 ljubičasti luk
Pommes frites
Salata Iceberg
1 rajčica
Pecivo s bučinim sjemenkama

Za umak preporučujemo:
Majoneza
BBQ umak
Ljuti kečap

Priprema

Burgere stavite na grill i pecite ih sve dok se kora koja se stvara na mesu prilikom pečenja prestane lijepiti za roštilj, što će vam omogućiti da burgere nesmetano okrenete (u prosjeku nakon dvije minute), zatim ih okrenite i pecite još toliko s druge strane. Da biste napravili umak u istim količinama pomiješajte majonezu, bbq umak i ljuti kečap. Nakon što ste napravili umak i ispekli meso, na donji dio peciva stavljajte redom: umak, irska panceta & cheddar burger, luk, salatu, rajčicu, ponovo umak te sve poklopite s gornjim dijelom peciva. Poslužite uz pommes frites i uživajte.